• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Echt lederen heren portemonees

Geen producten gevonden...

Echt lederen heren portemonees

DE HEREN PORTEMONNEE

 

De heren portemonnee, iedere man heeft er wel één in bezit! Al eeuwenlang bergen mensen immers hun kostbaarheden op in (leren) portemonnees. Gelukkig zijn er veel varianten in de omloop.Of je nu op zoek bent naar een hippe, klassieke of stoere portemonnee!

Maar ook een ‘simpel’ product als de portemonnee gaat met de tijd mee, het is namelijk een echt fashion artikel geworden! De focus is door de jaren heen geleidelijk gaan verschuiven van het bieden van zoveel mogelijk ruimte voor contant geld naar het opbergen van (elektronische) pasjes. Dit is ook terug te zien in het hedendaagse assortiment. Maar laten we je eerst nog even meenemen naar de oorsprong van de portemonnee of portefeuille! De woorden portemonnee en portefeuille zijn van Franse afkomst; Porter betekent dragen en monnaie betekent munt. Zoals de naam al verklapt is een portemonnee voornamelijk bedoeld om muntgeld in te bewaren. Feuille betekent velletje. Een portefeuille is dus van oorsprong bedoeld om belangrijke papieren en briefgeld in op te bergen. En dat is, behalve de inhoud, niet verandert door de jaren heen.

 

VARIANTEN VAN DE PORTEMONNEE

 

Inmiddels beperkt het aanbod zich niet alleen tot de klassieke beurzen maar zijn er veel moderne varianten van de portemonnee op de markt gekomen, want ook de portemonnee modellen gaan mee met de tijd. Er zijn vier hoofdcategorieën te onderscheiden:

 

Billfolds

Overslagportemonnees

Pasjeshouders

Ritsportemonnees

 

Deze vier hebben het grootste assortiment en de meeste merken voegen deze modellen toe aan collecties. Daarnaast zijn er nog een aantal kleine categorieën waaronder de knipportemonnee.

 

HEREN & DAMES PORTEMONNEES BIJ RIEMEN.NL

 

Of je nu een heren portemonnee of een dames portemonnee zoekt bij Riemen.nl hebben wij een grote collectie van beide. De vier hoofdcategorieën zijn grofweg in te delen in man, vrouw en unisex. Vrouwen kiezen over het algemeen meer voor overslag- en ritsportemonnees en mannen gaan vaker voor de billfold! Pasjeshouders zitten er tussenin al zijn deze erg populair onder de mannen!

 

PORTEMONNEE STYLEN  

Ben je op zoek naar een bepaald merk of een bepaalde style? Wij hebben hieronder een overzichtje voor je gemaakt van de populairste merken en stylen. Voor welke ga jij?

Arrigo of Tresanti: ben jij het type dat houdt van opvallend, vrouwelijk en veel details? Dan is één van deze merken zeker een aanrader voor jou.

 

PORTEMONNEE TRENDS

 

Wat verandert er door de jaren heen in deze productcategorie? De nadruk verschuift van het opbergen van (veel) contant geld naar een meer functionele indeling. Dit staat uiteraard in verband met de digitalisering van onze samenleving. Steeds meer zaken gaan elektronisch en steeds meer winkels hebben klantenkaarten waarin alles geregistreerd wordt.  Dit moet natuurlijk wel allemaal passen in je portemonnee, je ziet dan ook in het algemeen een toename in het aantal creditcardvakken en portemonnees in de vorm van pasjeshouders worden populairder. Al kun je uiteraard ook bij ons terecht voor de portemonnee waar je veel contant geld in kwijt kunt! Om de ‘gevaren’ van het digitaal betalen tegen te gaan worden er portemonnee variantenontwikkeld die zijn voorzien van zogenaamde anti skim protectie folie, deze bieden extra bescherming tegen skimmen en andere vormen van elektronische diefstal. Ook zijn er merken die duurzamer zijn gaan produceren, dit is terug te vinden in ons assortiment. Tot slot is de portemonnee meer en meer een functioneel fashion artikel geworden, een portemonnee is een verlengstuk van jezelf!