• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Groene leren riem heren

Bij Riemen.nl hebben we een compleet en onderscheidend aanbod groene leren riemen voor heren. Elke man kan bij ons kiezen uit een ruim aanbod met verschillende modellen en kleuren.

Merken

Groene leren riem heren

Naast een grote collectie casual heren riemen vind je bij ons ook en groot aanbod nette herenriemen. Voor elke wens hebben wij de juiste heren riem. Zo ook de groene leren riem voor heren!

 

Voor iedere portemonnee een groene riem voor heren 

Ben je op zoek naar een groene leren riem voor heren? We hebben ervoor gekozen om voor iedere portemonnee en riem aan te bieden. Onze voordelige collectie bevat leren riemen in de prijsklasse € 11,95 tot € 17,95. Deze riemen zijn gemaakt van in Nederland gelooid split leder en gaan ongeveer 2 jaar mee bij intensief gebruik. In de prijsklasse € 19,95 tot € 49,95 hebben we met onze casual collectie gekozen voor Italiaans vol nerf leder. Deze riemen gaan een leven lang mee en worden naar onze mening alleen maar mooier naarmate ze ouder worden. Al onze riemen zijn voorzien van een nikkelvrije gesp en met zorg gemaakt en verzonden.

 

Heren riemen in verschillende modellen en kleuren

Onze collectie bestaat uit heren riemen in verschillende modellen en kleuren. Zoals de groene leren riem heren. We hebben riemen met prints en pastelkleuren. Maar ook zakelijke riemen voor de net geklede man zijn te vinden in ons assortiment. Deze riemen zijn ook in verschillende kleuren te vinden zoals zwart, bruin en cognac.

 

Top riemen van top merken

Bij Riemen.nl verkopen we herenriemen van verschillende prachtige merken. Ook onze groene leren riem voor heren is verkrijgbaar van verschillende merken. De merken die wij verkopen leveren riemen van hoogwaardige kwaliteit. Neem gerust een kijkje naar al onze prachtige merken.

 

Groene leren riem heren kopen

Geïnteresseerd in het kopen van een groene heren riem? We hebben riemen in alle gangbare en niet-gangbare maten. Van 85 cm tot lange riemen van wel 200 cm. De juiste maat zit er altijd voor je bij! Wil je graag meer weten over onze riemen voor heren, of heb je een andere vraag? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij staan je graag te woord.