• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Zwarte tailleriem

Ben je op zoek naar een tailleriem in het zwart? Bekijk dan het aanbod van Riemen.nl. De tailleriemen zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en breedtes. Zo vind je altijd de perfecte riem die bij jou past.

Merken

Zwarte tailleriem

Taille riem zwart

 

Een taille riem in het zwart kan net dat ene accessoire zijn dat de outfit helemaal af maakt. De tailleriem draag je wat hoger dan een normale broekriem en is echt bedoeld om je middel te accentueren. Vaak wordt deze riem gedragen op een rok of jurk.

Kies voor een dun model zodat je ‘waist’ net wat meer geaccentueerd wordt. Of ga voor een brede zwarte tailleriem, die extra nadruk legt op je taille. Wat je wens ook is? Bij ons vind je de meest geschikte riem.

 

Assortiment tailleriemen

 

Naast zwarte tailleriemen hebben we een divers aanbod aan kleuren en modellen. Wil je bijvoorbeeld een opvallende tailleriem? Kies dan voor een gele, groene of blauwe riem. Afhankelijk van de outfit die je wilt dragen kan je de riem daar goed op aanpassen. De riemen zijn verkrijgbaar in verschillende maten. Vraag ons naar de goede maat wanneer je daar niet zeker van bent. Wij geven graag passend advies.

 

Zwarte tailleriem bestellen

 

Heb je een mooie zwarte tailleriem gevonden? Aarzel dan niet en bestel hem direct online. Wanneer je hem voor 16:00 besteld wordt hij nog dezelfde dag verzonden. Zo heb je hem snel in huis!