• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Bruine tailleriemen

Op zoek naar een tailleriem in het bruin om je outfit af te maken? Dan ben je bij Riemen.nl aan het juiste adres.

Merken

Bruine tailleriemen

Het assortiment bestaat uit een ruim aanbod aan riemen en tailleriemen van echt leer. Ga op zoek naar de riem die perfect bij jou past en bestel hem direct online!

 

Tailleriem in het bruin

 

Een taille riem in het bruin draag je wat hoger dan een normale broekriem en is echt bedoeld om je middel te accentueren. Vaak wordt deze riem gedragen op een rok of jurk. Draag de bruine tailleriem bijvoorbeeld over een wit jurkje en creëer een mooie countrylook. Niet helemaal je stijl? Er zijn natuurlijk nog genoeg andere stijlen die je kan proberen.

Kies voor een dun model zodat je ‘waist’ net wat meer geaccentueerd wordt. Of ga voor een brede tailleriem in het bruin, die extra nadruk legt op je taille. Wat je wens ook is? Bij ons vind je de meest geschikte riem.

 

Assortiment tailleriemen

 

Naast bruine tailleriemen hebben we een divers aanbod aan andere kleuren en modellen. Wil je bijvoorbeeld een opvallende tailleriem? Kies dan voor een roze, rode of gele riem. Afhankelijk van de outfit die je wilt dragen kan je de riem daar goed op aanpassen. De riemen zijn verkrijgbaar in verschillende maten. Vraag ons naar de goede maat wanneer je daar niet zeker van bent. Wij geven graag passend advies.

 

Bruine tailleriem bestellen

 

Heb je je keuze al gemaakt en de perfecte tailleriem in het bruin gevonden? Aarzel dan niet en bestel hem direct online. Wanneer je een bestelling boven de €50,- plaatst, ontvang je gratis verzending van je pakket. Dat is alleen maar mooi meegenomen toch?