• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Tresanti

Merken

Tresanti

TRESANTI RIEMEN

In de TRESANTI Celeste collectie vindt u echt lederen herenriemen die volledig in Italië geproduceerd worden. In samenwerking met gerenommeerde Toscaanse leerlooierijen zijn verschillende leersoorten geselecteerd. Het leer wordt na nauwkeurige inspectie verwerkt door een traditionele riemenfabriek in Noord-Italië. Het paradepaardje van de door TRESANTI geselecteerde leersoorten is zonder twijfel de Nubuck. Voor onze Nubuck leren heren riemen worden alleen de beste stierenhuiden gebruikt die de vereiste leerdikte bereiken. Na het looien worden de leren heren riemen extra geschuurd om een mooi fluweelachtig effect te krijgen. Door de dikte van het leer hoeven riemen van dit materiaal niet gevoerd te worden. Puur natuur!

Doordat leer een natuurproduct is kunnen niet-gevoerde riemen bij het gebruik iets uitrekken, hierdoor zijn alle TRESANTI leren herenriemen uitgerust met een schroefsysteem waardoor deze eenvoudig in te korten zijn. Minder dikke leersoorten worden altijd met een leren voering verwerkt. Ook gevoerde riemen zijn op maat verstelbaar.

De TRESANTI Marina collectie biedt een ideale basiscollectie riemen die geheel  gemaakt worden van echt leder. De bestseller van deze collectie is de suède herenriem, de ultieme klassieker voor elke gelegenheid en elke TRESANTI man.  De TRESANTI riemencollectie is ook zeer geschikt om te geven als cadeau, en wordt standaard in een mooie geschenkverpakking geleverd. Om de grote diversiteit van producten te kunnen leveren wordt er gebruik gemaakt van verschillende producenten in diverse landen waar door de beste kwaliteit gewaarborgd kan worden.