• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Echt lederen Handgrepen. Italiaans topleer.

Merken
€4,95
Stukprijs: €4,95 /
+

Echt lederen Handgrepen. Italiaans topleer.

Leren handgreepjes

Leren handgreepjes zijn helemaal hip.

In elk huishuiden is een keuken, kast of lade te vinden. Elk kastje of lade trek je open door middel van een handgreepje. Leren handgreepjes zijn voor verschillende toepassingen te gebruiken en ze zorgen voor een design & luxe uiterlijk. Niet alleen aan de handgreepjes kun je een mooi uiterlijk geven, ook de handgreepjes zelf kunnen ervoor zorgen dat jouw keuken of lade net even dat andere uiterlijk krijgt dan voorheen. Handgreepjes van leer geven een stoere en luxe uitstraling. Denk niet alleen aan de uitstraling van jouw keuken, maar denk bijvoorbeeld ook aan een kast in de woonkamer, de studeerkamer, de caravan of boot die een andere uiterlijk mag krijgen. Dat kleine detail, namelijk dat leren handgreepje, kan net even dat verschil maken. Met een simpele en makkelijke toevoeging kun je voor een nieuwe en frisse uitstraling zorgen.

Waarom leren handgreepjes van Scotts Bluf

Een leren handgreepje van Scotts Bluf biedt luxe en een stoer uiterlijk. Luxe, omdat het leer van hoge kwaliteit uit Italië komt, van verschillende looierijen. Daarna wordt het leer hier in Nederland met de hand verder verwerkt en er een product van gemaakt. Dit betekent dat het leer mooi, stevig en duurzaam is. Naarmate van gebruik wordt het leren handgreepje alleen maar mooier. Je kunt er ook voor kiezen om direct voor een vintage uiterlijk te gaan. Het leer van het greepje is dan iets meer bewerkt waardoor het een stoerdere uitstraling krijgt.
De leren handgreepjes zijn in verschillende leersoorten en maten te krijgen. Je kunt kiezen voor een smal of breed greepje, er zijn 2 verschillende lengtematen, 6 verschillende kleuren en kun je kiezen voor een basic of luxe greepje. Zo kun je jouw leren handgreepje zo passend mogelijk maken. Passend qua lengte, grootte, kleur en uitstraling (basic/luxe).
Uiteindelijk is het simpelweg het juiste leren handgreepje kiezen qua kleur en uitstraling, passen doet het greepje wel! Echte luxe dus, iets wat bij de uitstraling van Scotts Bluf past.

Hoe worden de handgreepjes gemaakt?

Het leer komt uit verschillende streken vanuit Italië bij ons binnen, vervolgens gaan wij er met de hand mee aan de slag. Anders gezegd, wordt het Italiaanse leer, hier in ons atelier in Nederland, verder met de hand bewerkt en afgemaakt tot het juiste product. In dit geval een leren handgreepje. Wanneer er wordt gekozen voor een ‘deluxe’ greepje betekent dat hier meer arbeid aan vooraf is gegaan dan wanneer er gekozen wordt voor een ‘basic’ greepje. Een luxe handgreep wil zeggen dat er dubbel leer is gebruikt. geeft het greepje meer houvast, stevigheid en het greepje gaat langer mee.

 

Handgreepjes personaliseren

Je kunt bij Scotts Bluf ook gepersonaliseerde leren handgreepjes laten maken. Op de bovenkant/voorkant van de greepjes kan een naam, logo of tekst gelaserd worden. Denk bijvoorbeeld aan het woord ‘bestekla’ op de lade van het bestek óf juist een logo van een vork en mes. Ook zou je kunnen denken aan een logo van jouw bedrijf of geef de naam van de lade voor wie of waarvoor de lade van toepassing is. Leuk als je Scotts Bluf laat weten waar je naar op zoek bent.