• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Een uitgebreide collectie artikelen die perfect in dit tijdsbeeld passen voor interieur en lifestyle

Een grote collectie echt leren accessoires voor u interieur
Merken
Kapstok van leer en hout
€39,95
Stukprijs: €39,95 /
+
€4,95
Stukprijs: €4,95 /
+
Leren Plankdragers Zwart inclusief plank
€34,95
Stukprijs: €34,95 /
+
Wijnrek van hout en leer.
€39,95
Stukprijs: €39,95 /
+
Leren Plankdragers Cognac inclusief plank
€34,95
Stukprijs: €34,95 /
+
€34,95
Stukprijs: €34,95 /
+
Set van 6 echt lederen zwarte onderzetters
€14,95
Stukprijs: €14,95 /
+
Set van 6 echt lederen bruine onderzetters
€14,95
Stukprijs: €14,95 /
+
Sale
Scotts Bluf Plankendragers met plank en grijze potten
Plankendragers met plank en grijze potten
€59,95 €49,95
Stukprijs: €49,95 /
+
Wijnrek van hout en leer.
€49,95
Stukprijs: €49,95 /
+
€34,95
Stukprijs: €34,95 /
+
Toiletrolhouder van leer
€17,95
Stukprijs: €17,95 /
+
€19,95
Stukprijs: €19,95 /
+
€34,95
Stukprijs: €34,95 /
+
Set van 6 echt lederen grijze onderzetters
€14,95
Stukprijs: €14,95 /
+

Een uitgebreide collectie artikelen die perfect in dit tijdsbeeld passen voor interieur en lifestyle

Kleine aanpassingen, groot effect

Kleine aanpassingen in huis kunnen voor veel verandering zorgen. Er is weinig voor nodig om je huis van een moderne, industriële uitstraling te voorzien. Kleine aanpassingen kunnen bijvoorbeeld zijn: Het vervangen van de kussens op de bank, een nieuw vloerkleed of wat extra plankjes aan de muur. Met name dit laatste draagt bij aan een strak en hip interieur. Wandplankjes zijn niet alleen decoratief, je creëert er ook nog eens extra ruimte mee. Er zijn veel manieren om plankjes aan de muur te bevestigen. Een van de meest bijzondere en hippe manieren is om dit te doen met leren plankdragers.

Nederlands kwaliteit leren plankdragers

Lederen interieur accessoires zijn het investeren waard. Ze geven je interieur een upgrade in zowel uitstraling als kwaliteit. Wanneer je graag planken aan je muur wilt in bijvoorbeeld je woonkamer, keuken of slaapkamer, heb je tal van bevestigingsmogelijkheden. Een echte leren plankdrager is zeker een aanrader. Niet alleen geven ze een robuuste en industriële uitstraling, ook zijn ze van hoogwaardige kwaliteit. Onze leren plankdrager wordt gewoon in Nederland gemaakt. Wat minder gewoon is, is dat ze geheel met de hand worden verwerkt. Hierdoor zijn de leren plankdragers uniek en van de beste kwaliteit. Ook het materiaal zelf is het beste van het beste. We gebruiken namelijk enkel echt Nederlands leer. Deze luxe leersoorten gaan lang mee en zijn stevig zodat ze steigerhoutenplanken makkelijk kunnen dragen.

Leren plankdragers op maat

Massaproductie zorgt voor weinig orginaliteit. Wij maken zelf onze plankendragers van echt Nederlands leer met de hand. In ons eigen atelier kunt u zelf u leersoort kiezen of gemakkelijk via www.riemen.nl. Voor speciale wensen bent u altijd welkom in Dongen. U kunt dan bijvoorbeeld kiezen voor verschillende soorten breedtes van de leren stroken. Ook heeft u dan keuze uit veel meer verschillende soorten leer. Daarnaast beslist u zelf of u er graag steigerhoutenplanken bij wilt bestellen of niet. Zo stel je je eigen wandplanken helemaal samen. Het fijne is dat alle bevestigingsmaterialen meegeleverd worden. Zo hoef je zelf niet op zoek naar de juiste schroef in de bouwmarkt. Kortom, gemak en kwaliteit gecombineerd!