• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Verzenden & retourneren

Verzending

Al uw bestelling wordt in Nederland gratis bij u thuisbezorgd bij besteding vanaf €50,00  Wanneer de bestelling een bedrag onder de €50,00 berekenen wij €5,00 verzendkosten.

Voor pakketten buiten de Benelux geld een ander tarief.

Al onze producten worden verstuurd via de pakketdienst met track en trace code.  

Retourneren

Wij hanteren een 100% tevredenheidsgarantie. Dus bent u toch niet helemaal tevreden, dan kunt u uw aankoop retourneren binnen 60 dagen na ontvangst. U krijgt dan het gehele aankoopbedrag inclusief eventuele verzendkosten terug.Kosten voor retourverzending worden NIET vergoed.


De terugbetaling zal zo spoedig mogelijk plaatsvinden, doch uiterlijk binnen 7 dagen vanaf het moment dat de klant ons op de hoogte heeft gebracht van het herroepen van de aankoop én dit kan aantonen of dat wij het product terug hebben ontvangen.


Wij vergoeden alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten, mits alle artikelen retour worden gezonden.


Wij betalen terug met hetzelfde betaalmiddel als dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een ander betaalmiddel.


Volg hiervoor de volgende procedure:


Doe de bestelde producten in de verpakking en voeg daarbij de pakbon of de factuur zodat het duidelijk is van wie het pakket afkomstig is. De zending moet voldoende worden gefrankeerd!!Zodra wij de goederen in goede orde hebben ontvangen, ontvangt u binnen enkele werkdagen hiervan de bevestiging.

De terugbetaling zal zo spoedig mogelijk plaatsvinden, doch uiterlijk binnen 7 dagen vanaf het moment dat u ons op de hoogte heeft gebracht van de herroeping van de aankoop én dit kan aantonen of dat wij het product terug hebben ontvangen of u het product heeft teruggezonden.


Het Retouradres is: The Beltsfactory. De Leest 12, 5107RC Dongen

LET OP :

  • Retourzendingen moeten worden voorzien van informatie zodat wij uw gegevens kunnen achterhalen.
  • Beschadigde producten en producten die gebruikt zijn kunnen wij terugnemen maar de volledige aankoopprijs zal niet worden gecrediteerd. Neem contact met ons op voor informatie.