• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Stoere studriemen in verschillende breedtes en designs

Een riem met studs is bijna niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Van stoere studriemen met een grote gesp tot een subtiele riem met studs, riemen.nl biedt jou een complete en onderscheidende collectie van studriemen.

Merken

Stoere studriemen in verschillende breedtes en designs

Een riem met studs is bijna niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Van stoere studriemen met een grote gesp tot een subtiele riem met studs, riemen.nl biedt jou een complete en onderscheidende collectie van studriemen. Iedere riem is vervaardigd van de best geselecteerde materialen en zijn afgewerkt tot in detail.

Riem met studs matcht met de rest van jouw outfit

Tegenwoordig is een riem meer dan alleen een item om je broek omhoog te houden. Het is een modeaccessoire dat moet matchen met de rest van jouw outfit. Daarom bieden wij jou een veelzijdig aanbod riemen in verschillende kleuren en modellen. Naast een grote collectie modieuze riemen, casual riemen en knoopriemen vind je in de webshop een collectie aan riemen met studs. Denk aan riemen voorzien van studs in een vast patroon of volledig voorzien van studs. Zo bieden wij voor iedere wens een passende riem.

Bestel gemakkelijk jouw favoriete riem

Heb je in de webshop jouw perfecte riem met studs gevonden? Plaats dan gemakkelijk een bestelling in de webshop. Wij zorgen vervolgens voor een snelle levering binnen één werkdag. Bovendien betaal je geen verzendkosten bij een bestelling vanaf €50,00. Mocht je nog vragen hebben over het bestelproces of meer informatie willen over een specifiek item, dan bel je naar 06-18817431.