• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Leren portemonnee

Naast riemen kan je bij Riemen.nl ook terecht voor prachtige echte leren portemonnees. De portemonnees hebben dezelfde kwaliteit als de riemen en worden gemaakt van het meest kwalitatieve leer. Het aanbod bestaat uit verschillende kleuren en afwerkingen.

Merken

Leren portemonnee

Een leren portemonnee voor iedereen

Een leren portemonnee is voor iedereen! Vandaar ook dat bijna iedereen er een in het bezit heeft en de portemonnee niet meer weg te denken is. Al eeuwenlang bergen mensen immers hun kostbaarheden op in (leren) portemonnees. Gelukkig zijn er veel varianten in de omloop.Of je nu op zoek bent naar een hippe, klassieke of stoere portemonnee! 

 

De geschiedenis van de portemonnee

Laten we je eerst meenemen naar de oorsprong van de portemonnee of portefeuille! De woorden portemonnee en portefeuille zijn van Franse afkomst; Porter betekent dragen en monnaie betekent munt. Zoals de naam al verklapt is een portemonnee voornamelijk bedoeld om muntgeld in te bewaren. Feuille betekent velletje. Een portefeuille is dus van oorsprong bedoeld om belangrijke papieren en briefgeld in op te bergen. En dat is, behalve de inhoud, niet verandert door de jaren heen.

 

Verschillende varianten van de leren portemonnee

Inmiddels beperkt het aanbod zich niet alleen tot de klassieke beurzen maar zijn er veel moderne varianten van de leren portemonnee op de markt gekomen, want ook de portemonnee modellen gaan mee met de tijd. Er zijn vier hoofdcategorieën te onderscheiden:

 

  • Billfolds
  • Overslagportemonnees
  • Pasjeshouders
  • Ritsportemonnees

 

Leren portemonnees bij Riemen.nl

Of je nu een heren portemonnee of een dames portemonnee zoekt bij Riemen.nl hebben we een mooi aanbod portemonnees van leer. Het assortiment varieert tussen pasjeshouders en rits portemonnees in diverse kleuren. Zo hebben we basic bruine tinten, maar ook wat meer opvallend rood. 

 

Leren portemonnees stijlen   

Ben je op zoek naar een bepaald merk of een bepaalde style leren portemonnees? Wij hebben hieronder een overzichtje voor je gemaakt van de populairste merken en stylen. Voor welke ga jij?

Arrigo of Tresanti: ben jij het type dat houdt van opvallend, vrouwelijk en veel details? Dan is één van deze merken zeker een aanrader voor jou.

 

Portemonnee trends

Wat verandert er door de jaren heen in deze productcategorie? De nadruk verschuift van het opbergen van (veel) contant geld naar een meer functionele indeling. Dit staat uiteraard in verband met de digitalisering van onze samenleving. Om de ‘gevaren’ van het digitaal betalen tegen te gaan worden er portemonnee variantenontwikkeld die zijn voorzien van zogenaamde anti skim protectie folie, deze bieden extra bescherming tegen skimmen en andere vormen van elektronische diefstal.

 

Bestel eenvoudig online

Heb je een keuze kunnen maken uit het aanbod leren portemonnees? Bestel deze dan eenvoudig online via de webshop. Bestel je vanaf een bedrag van €50,-, dan ontvang je gratis verzending. Dit kan je niet laten liggen!

Wil je graag wat meer informatie over onze producten of het productieproces? Neem dan gerust contact met ons op! Wij voorzien je graag van passend advies.