• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Leren dames portemonees

Ben je op zoek naar een echte leren dames portemonnee? Riemen.nl is gespecialiseerd in leren accessoires van riemen tot tassen. Ook voor kwalitatieve portemonnees kun je bij ons terecht. Bekijk het aanbod en bestel gemakkelijk online via de webshop.

Merken

Leren dames portemonees

Leren portemonnee voor dames

 

Een portemonnee gebruikt iedereen. Daarom heeft Riemen.nl prachtige leren portemonnees voor dames. Al eeuwenlang bergen mensen immers hun kostbaarheden op in (leren) portemonnees. Gelukkig zijn er veel varianten in de omloop. Of je nu op zoek bent naar een hippe, klassieke of stoere portemonnee!

Maar ook een ‘simpel’ product als de portemonnee gaat met de tijd mee, het is namelijk een echt fashion artikel geworden! De focus is door de jaren heen geleidelijk gaan verschuiven van het bieden van zoveel mogelijk ruimte voor contant geld naar het opbergen van (elektronische) pasjes. Dit is ook terug te zien in het hedendaagse assortiment leren dames portemonnees.

 

Diverse leren dames portemonnees

 

Inmiddels beperkt het aanbod leren portemonnees voor dames zich niet alleen tot de klassieke beurzen maar zijn er veel moderne varianten van de portemonnee op de markt gekomen, want ook de portemonnee modellen gaan mee met de tijd. Er zijn vier hoofdcategorieën te onderscheiden:

 

  • Billfolds
  • Overslagportemonnees
  • Pasjeshouders
  • Rits-portemonnees

 

Deze vier hebben het grootste assortiment en de meeste merken voegen deze modellen toe aan collecties. Daarnaast zijn er nog een aantal kleine categorieën waaronder de knipportemonnee.

 

Assortiment van Riemen.nl

Of je nu een heren portemonnee of een leren dames portemonnee zoekt bij Riemen.nl hebben wij beide varianten in het assortiment. We hebben voornamelijk anti skim portemonnees in het assortiment die ervoor zorgen je pasjes altijd veilig zijn opgeborgen. Om de ‘gevaren’ van het digitaal betalen tegen te gaan worden er portemonnee varianten ontwikkeld die zijn voorzien van zogenaamde anti skim protectie folie, deze bieden extra bescherming tegen skimmen en andere vormen van elektronische diefstal. Kies uit verschillende kleuren, van een basic bruine tot een hippe rode leren dames portemonnee.

 

Ontdek de trends

Wat verandert er door de jaren heen in de productcategorie dames portemonnees van leer? De nadruk verschuift van het opbergen van (veel) contant geld naar een meer functionele indeling. Dit staat uiteraard in verband met de digitalisering van onze samenleving. Steeds meer zaken gaan elektronisch en steeds meer winkels hebben klantenkaarten waarin alles geregistreerd wordt.  Dit moet natuurlijk wel allemaal passen in je portemonnee, je ziet dan ook in het algemeen een toename in het aantal creditcardvakken en portemonnees in de vorm van pasjeshouders worden populairder.

 

Bestel je leren dames portemonnee online

Heb je een keus gemaakt uit het assortiment leren dames portemonnees? Bestel deze dan direct online via de webshop. Wil je gratis verzending? Deze ontvang je bij een bestelbedrag vanaf €50,-.

Heb je toch nog vragen over het assortiment of de kwaliteit van de leren portemonnees? Neem dan gerust contact met ons op! Wij voorzien je graag van passend advies.