• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Wij fungeren ook als groothandel en productiebedrijf van riemen. We werken voor veel grootwinkelbedrijven en merken met private label riemen.

The Beltsfactory. Groothandel in lederwaren en voornamelijk riemen is opgericht in 1978 en is een bedrijf dat al jarenlang hoogwaardige lederen producten maakt. Het gehele orderproces, van ontwikkeling tot uitlevering, gebeurt in eigen beheer. Door de jarenlange ervaring en door het grote netwerk van klanten en leveranciers, weet The Beltsfactory jaarlijks weer nieuwe artikelen zeer modieus en tegen aantrekkelijke prijzen te ontwikkelen.

 

The Beltsfactory B.V. maakt trendy-, casual- en basic-riemen voor dames, heren en kinderen. Wij verzorgen voor u een uitgebreide, kwalitatieve en zeer betaalbare, gevarieerde collectie. Vrijwel alle producten die door ons worden aangeboden zijn handmade en worden gemaakt in onze eigen fabriek in Dongen.

PRIVATE LABEL, WHOLESALE EN RESELLER MOGELIJKHEDEN

U heeft bij ons de mogelijkheid om grotere aantallen en modellen onder de noemer “Wholesale en Resell” af te nemen. Ook voor private label grootwinkelbedrijf of winkelketen bent u bij ons aan het juiste adres. Binnen 2 weken hebben wij een mooie moderne en kwalitatief hoogstaande collectie bij u in de winkel. Met een capaciteit van 40.000 riemen per week kunnen wij iedereen bedienen. Van schoenmaker tot wereldmerk, iedereen is voor ons belangrijk en krijgt de aandacht die hij verdient.

Wij zijn altijd op zoek naar samenwerking met nieuwe distributeurs en agentschappen. Dit geldt voor zowel de Nederlandse als buitenlandse markt.

LEREN RIEMEN VAN EIGEN MERK

De collectie riemen van ons eigen merk Scotts Bluf, Rock & Rich of Bullock, zijn stoer en trendy voor zowel dames als heren. Bij deze collectie staat kwaliteit, trendy en detail centraal. Ook is bij deze collectie een keuze te maken uit verschillende materialen en kleurschakeringen.

De collectie van riemen groothandel en productiebedrijf The Beltsfactory B.V. uit Dongen bestaat uit een basic- en modieuze riemen voor zowel dames, heren en kinderen. Deze riemen collectie is opgebouwd met grondstoffen die op het moment zeer gewild zijn. Hierbij wordt niet alleen gekeken naar de kleuropbouw, maar zeker ook naar het uiterlijk van het materiaal. Steeds meer kinderen willen graag een stoere, trendy riem. Wij spelen hier op in door deze aspecten terug te laten komen in onze kindercollectie riemen.

Door de jarenlange ervaring in de leersector, kunnen wij als riemen groothandel uw taken efficiënt, effectief, klant- en resultaatgericht ontzorgen. Wij hebben oog en oor voor uw wensen. Graag overleggen wij met u wat wij voor u als leder groothandel kunnen betekenen. Het unieke aan The Beltsfactory B.V. is, dat u als retailer welkom bent in onze riemen showroom in Dongen en direct vanuit onze voorraad uw leder inkopen kunt doen. Hierdoor bent u niet gebonden aan een levertijd. Kom gerust eens een kijkje nemen in Dongen aan de Leest 12 bij The Beltsfactory.

Contactgegevens

The Beltsfactory

Deleest 12

5107RC Dongen

 

Gr Eric Timmermans

Verkoop

[email protected] 

0(031)618817431

artikelen The Beltsfactory