• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Welke maat. Welke outfit

Bij welke outfit past welke riem en welke maat moet ik dan hebben?

Geen producten gevonden...

Welke maat. Welke outfit

De juiste riem kiezen

Waar moet je op letten bij de aankoop van een riem? Volg het 4 stappenplan en je shopt in een handomdraai de riem die bij jou past.

  1. Bepaal voor welke outfit je riem is bedoeld. Zakelijke outfit met pantalon? Kies dan voor een riem van glad leer of suède in een breedte van 3 tot 3,5 cm. Wil je het helemaal volgens de regels doen, zorg dan dat de kleur van je riem zoveel mogelijk overeenkomt met de kleur van je schoenen.
  2. Ga je voor een casual outfit? Je riem mag dan wat breder zijn, bijvoorbeeld 4 cm. Wil je een nog breder model casual riem ? Check dan voor de zekerheid eerst de grootte van de lussen van je broek. 
  3. Ga je voor een leren riem ? Houdt er dan rekening mee dat goedkoop vaak duurkoop is. Als je graag elk jaar een nieuwe riem wilt kopen om veel te kunnen afwisselen dan kun je best voor een goedkoper exemplaar gaan. Wil je jarenlang plezier hebben van je riem, dan is een investering in een kwaliteitsproduct het overwegen waard. Onze Italiaanse vol nerf gelooide riemen behoren tot het topsegment.
  4. Heb je tenslotte je riem gekozen? Let er dan op dat je de juiste maat kiest. Twijfel je? Kies liever een maatje groter, je kunt altijd een gaatje bij laten zetten.

 

Voor Casual riemen geld Taille 75 tot en met 115cm Taille wil zeggen dat je simpelweg een rolmaat kunt gebruiken en opmeten waar u de riem wil gaan dragen.

 

Taille 75   = 68 tot 82cm         

Taille 85   = 78 tot 92cm          Kostuummaat 48 - 50

Taille 95   = 88 tot 102cm        Kostuummaat 50 - 52

Taille 105 = 98 tot 112cm        Kostuummaat 52 - 54

Taille 115 = 108 tot 122cm      Kostuummaat 56 - 58

Grotere maat nodig? Dit is mogelijk maar alleen op aanvraag. kortere riem nodig?  gewoon aangeven en wij maken de riem aan de gesp kant korter.